Middenstands Vereniging Zevenhuizen

Bakker Ammerlaan

Wie zijn we?
Wij zijn al meer dan 120 jaar de ‘bakker in de buurt’. De geur van vers brood en de liefde voor het bakkersvak wordt al meer dan 120 jaar binnen onze familie van generatie tot generatie doorgegeven. Nu staat inmiddels alweer de 5e generatie aan het roer.

Wat doen we?
Elke dag maken wij vers brood en gebak. We maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van eerlijke en natuurlijke grondstoffen. Daarnaast bent u voor heerlijke koeken, chocolade en seizoenartikelen bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze bakkerij in Bleiswijk worden 28 eigen winkels elke dag van brood en banket voorzien, waaronder dus ook onze winkel in de Dorpsstraat in Zevenhuizen.

Onze winkels zijn gezellige plekken om elkaar te ontmoeten. Enkele winkels hebben de mogelijkheid om gelijk samen te kunnen genieten van een kop koffie met wat lekkers erbij. Kijk op onze websites voor de adressen.

Hoe doen we het?
We hechten grote waarde aan het ambacht bakker maar we verliezen hierbij de techniek van de toekomst niet uit het oog. Dit zorgt voor mooie, verassende en smakelijke producten. Uiteraard staan kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Bij Bakker Ammerlaan.

Adres:
Dorpsstraat 186
2761 AJ Zevenhuizen

Telefoonnummer: 0180-631412
E-mailadres: info@bakkerammerlaan.nl

Start typing and press Enter to search

en_USEnglish