Middenstands Vereniging Zevenhuizen

BeweegPuntBas

Wie zijn we?
BeweegpuntBas is een kleinschalig, maar toonaangevend centrum voor sport en ontspanning. Het is onze uitdaging om u met plezier, service en respect de balans te laten vinden tussen fysieke fitheid en sociale interactie. Wij zijn het vertrekpunt voor álles dat met bewegen te maken heeft. Wij maken fit worden (weer) leuk!
Onze werkwijze is gebaseerd op drie pijlers: Functioneel bewegen, Persoonlijke aandacht en Samen sporten.

Wat doen we?

Functioneel Bewegen
Met innovatieve methoden, functionele training en adviezen zullen we u helpen bij het verbeteren van uw sportprestatie. Functionele training richt zich op beweging die mensen in hun sport of in het dagelijks leven nodig hebben. Ons sportaanbod varieert van (small) groepslessen tot fitnessactiviteiten en buitensport. Wij bieden een uitdagend programma, waardoor optimale prestaties behaald kunnen worden.

Persoonlijke Aandacht
Via een  persoonlijke benadering helpen wij u graag bij al uw wensen, doelstellingen en vragen. Een oriënterend intakegesprek en fittest vormt daarom altijd de basis voor ons werk. We streven naar duidelijke afspraken en prijsvoering in onze diensten en bieden daarom een sportpakket op maat.

Samen Sporten
Sporten is niet alleen gezond, via sporten leg je ook waardevolle contacten en ontwikkel je jezelf. Samen bewegen is daarom het leukste wat er is. U enthousiasmeert, steunt of stimuleert elkaar. Zelfs op dagen dat er minder motivatie is om te trainen. Door onze (small) groeplessen, maar ook via ons digitaal platform, brengen we op een laagdrempelige manier sporters samen. Tenslotte bieden we aparte mogelijkheden om met het hele gezin te sporten.
Ook na het sporten is bij BeweegpuntBas ruimte voor sociale contacten. Aan de koffietafel kunt u gratis een drankje nuttigen en even gezellig napraten.

Adres:
Tweemanspolder 6a
2761 ED Zevenhuizen

Telefoonnummer: 0180 63 18 60
E-mailadres: info@beweegpuntbas.nl

Start typing and press Enter to search

en_USEnglish