Middenstands Vereniging Zevenhuizen

Bike Totaal Boode

Wie zijn we?
Wij zijn Bike Totaal Boode, de grootste en beste fietsenwinkel in de gemeente Zuidplas. Wij hebben onze winkel vlakbij het fietsvriendelijke Groene Hart, in het dorp Zevenhuizen. Boode is een familiebedrijf dat al bijna 70 jaar de klant van een persoonlijk en deskundig advies voorziet.

Wat doen we?
We hebben een enorm groot assortiment aan fietsen, tassen, fiets- en regenkleding, fietshelmen, schoenen en alle andere benodigde fietsbenodigdheden. Drie verdiepingen fietsplezier, een fietswalhalla. Ook voor bromfietsen en scooters bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard denken we ook aan de kinderen. We hebben een speciale afdeling waar alles op het gebied van kinderfietsplezier te vinden is. Fiets kapot? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat u weer snel en goed kan fietsen. Alle fietsreparaties gebeuren in onze eigen werkplaats.

Hoe doen we het?
We voorzien iedere klant van een persoonlijk, deskundig, maar vooral eerlijk advies. We staan bekend om ons vakmanschap en de uitstekende service. Ook klantvriendelijkheid staat bij ons erg hoog in het vaandel.

Adres:
Dorpsstraat 103
2761 AN Zevenhuizen

Telefoonnummer: 0180-634788
E-mailadres: info@biketotaalboode.nl

Start typing and press Enter to search

en_USEnglish