Middenstands Vereniging Zevenhuizen

Brasserie ‘t Graanhuys

Wie zijn we?
Brasserie ’t Graanhuys is een gelegenheid waar een prachtige locatie, een warm interieur en lekker én betaalbaar eten samenkomen. De Brasserie biedt met haar aparte sfeer en inpandige molen een gevoel van huiselijkheid. Binnen kunnen we zo’n 100 gasten ontvangen. Ons prachtige terras, wat uitkijkt op de Hennip, biedt bij warm weer ook plaats voor 80 gasten.

Wat doen we?
Of u nu komt voor een gezellige kop koffie met appeltaart, lunch of een heerlijk diner, ’t Graanhuys is dé in de Groene Hart regio waar u moet zijn. Wanneer u bij ons aan tafel schuift kunt u een grote diversiteit aan gerechten verwachten; van saté tot Limburgs scharrelvarken, van tomaten- tot kreeftensoep en van een eenvoudige lunch tot een uitgebreid diner.

Hoe doen we het?
Wij hebben elke dag een gemotiveerd team klaar staan om u te mogen ontvangen en u een onvergetelijke lunch of diner te laten hebben. Dit team heeft er onder andere voor gezorgd dat het de AD terrassentrofee in ontvangst mocht nemen voor het beste terras van het Groene Hart wat betreft kwaliteit, service, ligging en gastvrijheid.

Adres:
Tweemanspolder 6a
2761 ED Zevenhuizen

Telefoonnummer: 0180-328928
E-mailadres: info@graanhuys.nl

Start typing and press Enter to search

en_USEnglish