Middenstands Vereniging Zevenhuizen

Elgersma Media B.V.

elgersma_reclame_en_media_1000px_rgb

Wie zijn wij?
Elgersma reclame en media bestaat uit een team vol creatieve krachten. Een webdesigner, een strateeg, een art director, een communicatieadviseur en een tekstschrijver, dat is wat ons anders maakt dan anderen. Wij weten alles als het gaat over het maken van websites, het bedenken van concepten en het maken van creatieve campagnes. We denken graag mee met de klant om zo tot de beste creatieve oplossingen te komen.

Wat doen wij?
Wat niet? Wij maken websites, folders, flyers, een eigen krantje, een spandoek of zelfs een reclamecampagne van a tot z.. Hoe klein ook de vraag, wij zijn niet vang om groot te denken. En hoe groot ook de vraag, wij deizen niet terug voor het zetten van een stapje extra.

Hoe doen we het?
Wij geloven in de kracht van koffie. EĆ©rst met elkaar om de tafel om elkaar beter te leren kennen, om uit te zoeken wat iemand zoekt en waar de klant behoefte aan heeft. Als dit allemaal duidelijk is, gaan we vol enthousiasme aan de slag. We zorgen ervoor dat we de klant tussentijds op de hoogte houden en kunnen op deze manier precies realiseren wat de klant zoekt.

Telefoonnummer: 0180-328350
E-mailadres: bas@elgersmamedia.nl

Start typing and press Enter to search

en_USEnglish