Middenstands Vereniging Zevenhuizen

Hart van Holland

Wie zijn we?
Dé krant van de regio. Met 2 edities – Hart van Holland Zuidplas en Hart van Holland Waddinxveen – worden er ongeveer 100.000 mensen bereikt. Alles wat u wilt weten over de regio staat erin: sport, cultuur, politiek en ga zo maar door.

Wat doen we?
We zorgen voor een stroom aan vaste informatie, maar leveren zo nu en dan ook een extraatje. Zo komen er verschillende keren per jaar een aantal specials in de krant. Dit kan gaan over alles wat met wonen te maken heeft (Beter Wonen), met feesten (Oogstfeestkrant) of over de ondernemers uit de regio (Koop Lokaal). In deze specials is er ook voor de ondernemer de mogelijkheid om het bedrijf extra te promoten. 

Hoe doen we het?
Met een flinke dosis energie en enthousiasme gaan we op pad om het lokale nieuws nauwlettend te volgen. Ook nemen we iedere tip serieus en doen we er onderzoek naar. We doen er alles aan om de lezers op te hoogte te houden van het nieuws uit de regio. En natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om te adverteren in onze krant. Een makkelijkere manier om 100.000 mensen te bereiken is er haast niet.

Contactgegevens:
Noordelijke dwarsweg 1a
2761 GA Zevenhuizen
0180-632289
niels@hart-van-holland.nl

Website koppeling(en):
www.hartvanzuidplas.nl
www.hartvanwaddinxveen.nl

Start typing and press Enter to search

en_USEnglish