Middenstands Vereniging Zevenhuizen

P. Visser & ZN technisch installatiebureau

Wie zijn we?
P. Visser en Zonen is in 1903 opgericht in Zevenhuizen door P. Visser, de grootvader van de huidige eigenaar Fred S. Visser. In eerste instantie ging het vooral om verwarmingsinstallaties in kassenbouw. Daarmee bouwde de firma al snel een goede reputatie op in Zevenhuizen en omstreken. Nu is P. Visser en Zonen een begrip op installatiegebied en hebben we, naast het pand in Zevenhuizen, nu ook een pand in Hellevoetsluis.

Wat doen we?
Het duurde niet heel lang tot het werkgebied werd uitgebreid met installaties voor particulieren en bedrijven. Vanuit beide vestigingen worden er veel installatiewerk verricht. De vestiging in Hellevoetsluis is voorzien van een showroom waarin de nieuwste CV-ketels te bekijken zijn. Ook kan men hier een ruime keuze aan radiatoren van diverse topleveranciers vinden.

Hoe doen we het?
Wij werken volgens het principe ‘Duurzaamheid’. Duurzaamheid draait in onze filosofie om twee dingen: het voorkomen van verspilling en betrouwbare kwaliteit. Omdat laatste staan wij al meer dan 100 jaar bekend, kwaliteit.

Adres:
Dorpsstraat 167-169
2761 AR Zevenhuizen

Telefoonnummer: 0180-631206
E-mailadres: info@visserverwarming.nl

Start typing and press Enter to search

en_USEnglish