Middenstands Vereniging Zevenhuizen

Restaurant de Viergang

Wie zijn we?
Wij zijn Restaurant de Viergang . Sinds 2009 zijn onze deuren geopend en ontvangen wij onze gasten in een zeer gezellige ambiance. In onze interieur zijn klassieke en moderne accenten gecombineerd. U kunt bij ons niet alleen beneden genieten van heerlijke gerechten, want wij hebben ook een bovenverdieping. Boven is het zeer sfeervol ingericht en kan ook gebruikt worden als vergaderruimte of voor besloten partijen.

Wat doen we?
Van een proeverij menu tot aan een heerlijke Spaanse entrec├┤te. Een wijn of bier spijs, heerlijke schelvisfilet of een dorade. U kunt bij ons altijd genieten van lekkerste gerechten. De gerechten combineren we met een bijpassend wijntje of een heerlijk speciaal biertje. U kunt bij ons ook genieten van een heerlijke lunch.

Hoe doen we het?
Bij de Viergang gaan service en kwaliteit hand in hand. Klantvriendelijkheid staat hoog in ons vaandel. Sfeer is, naast het eten, heel erg belangrijk. De koks en bediening van de Viergang zorgen ervoor dat kwaliteit en deskundigheid met een zeer gezellige sfeer gecombineerd worden.

Adres:
Dorpsstraat 111
2761 AN Zevenhuizen

Telefoonnummer: 0180-633394
E-mailadres: info@restaurantdeviergang.nl

Start typing and press Enter to search

en_USEnglish