Middenstands Vereniging Zevenhuizen

Van der Panne

schermafbeelding-2019-01-04-om-15.57.29

Wij zijn een onderscheidend en fris makelaarskantoor dat met regelmaat trendsetter is binnen de markt op het gebied van kwaliteit, transparantie, interactie en klanttevredenheid. Wij vinden het vanzelfsprekend om gebruik te maken van hightech mogelijkheden om de woning optimaal te presenteren en van social media.

Wij stropen de mouwen op! En dan wordt hard werken beloond. Zowel in 2015 als in 2016 was ons kantoor genomineerd voor de Woningmakelaar van het jaar Award. In 2015 was dit samen met drie andere kantoren (uit Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland) voor de beste woningmakelaar van West-Nederland en in 2016 met twee andere kantoren voor de beste woningmakelaar van Zuid-Holland. Deze awards worden georganiseerd door het vakblad Vastgoed met als doel om succesvolle en innovatieve concepten in de makelaardij een podium te geven ter inspiratie van alle Nederlandse woningmakelaars.

Al onze objecten worden optimaal gevonden op Funda. Het is niet voor niets dat ons kantoor zich heeft ontwikkeld tot een sterke regionale aanbieder voor huur- en koopwoningen. Op het gebied van bedrijfshuisvesting hebben wij zelfs ruim 15 jaar ervaring opgebouwd in de regio’s Zuidplas en Groot Rotterdam.

In het door ons ontwikkelde makelaars-volg-systeem kunt u realtime en overal ter wereld uw dossier inzien. Een prachtige tool waardoor u optimaal van de voortgang van uw duurzame bezit op de hoogte wordt gehouden.

Wij willen ons blijvend onderscheiden. Zo zijn wij op dit moment druk met het oppakken van virtual reality in de makelaardij. In 2006 waren wij al actief met videoclips met voice-over. Hierna lanceerden wij de interactieve plattegrondtekeningen en hierna waren we trendsetter op het gebied van het toepassen van de 360 graden fotografie. In de crisisjaren pikten we als eerste de vrijwillige veiling op en we kwamen zelfs in de krant doordat we een woning aanboden (en verkochten!) via elkedaggoedkoper.nl. Wij hebben als een van de weinige kantoren in de regio een eigen Woonmagazine. En dat alles tegen een concurrerend courtage!

Vanzelfsprekend maken we veel gebruik van social media om ons woningaanbod te presenteren, zowel via onze eigen Facebookpagina met meer dan 2.600 volgers maar ook via doelgroep gerichte campagnes. Ook twitter, instagram en linkedIn wordt ingezet.

Adres:
Dorpsstraat 9,
2912 CA Nieuwerkerk Aan Den IJssel

Telefoonnummer: 0180 332 222
E-mailadres: 

Start typing and press Enter to search

en_USEnglish