Middenstands Vereniging Zevenhuizen

Voorbrood Meubelen

Wie zijn we?
Voorbrood Meubelen is een echt gerenommeerd familiebedrijf. De wortels van het bedrijf liggen in Rotterdam. In 1954 werd er voor het eerst een kleine showroom ingericht met plaats voor twee kasten en twee banken. Dit bleek een schot in de roos. Voorbrood Meubelen groeide snel uit tot een begrip in de regio.

Wat doen we?
Wij bieden een totaal assortiment waarin alle stijlen vertegenwoordigd zijn, van landelijk, klassiek en lifestyle tot modern. Ook voor het inrichten van uw slaapkamer kunt u bij ons terecht en hebben wij een uiteenlopend aanbod. Voorts hebben wij een uitgebreid assortiment relaxfauteuils – waaronder speciale maatwerkfauteuils – met of zonder sta-op functie.

Hoe doen we het?
Bij Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen (nabij Rotterdam) vindt u kwaliteitsmeubelen tegen de scherpste prijs. Onze meubel showroom is inmiddels uitgebreid tot meer dan 6000m2. Wij hebben alles in eigen beheer: van eigen stoffeerderij en meubelmakerij tot aan eigen transport. Natuurlijk worden al uw meubelen ook direct gratis gemonteerd en op de juiste plek gezet.

Adres:
Dorpsstraat 119
2761 AN Zevenhuizen

Telefoonnummer: 0180-631 111
E-mailadres: secretarismvz@gmail.com

Start typing and press Enter to search

en_USEnglish