Middenstands Vereniging Zevenhuizen

Zuid Underwear

Wie zijn we?
Sinds 5 maart 2011 is Zuid Underwear gevestigd in Zevenhuizen. Eigenaresse Irma Blonk heeft een winkel met een ruim assortiment aan lingerie, onder-, nacht- & badmode voor het hele gezin.

Wat doen we?
Bij Zuid Underwear is een ruime collectie lingerie aanwezig van bekende merken als, After Eden, Anita, Chantelle, Felina, Triumph, Sapph, Lingadore, Esprit. Ook vindt u van o.a. Charlie Choe en Zetex het hele jaar door een mooie collectie nachtmode. Met merken als Tweka & Speedo is er altijd badmode aanwezig voor de zwembadgangers en in het voorjaar en zomer hebben we een zeer uitgebreide collectie badmode voor u met merken als Beachlife, Esprit, TC WOW. Natuurlijk kunt u ook voor het dagelijkse ondergoed voor het hele gezin bij Zuid underwear binnen lopen. Ook probeert Zuid underwear af en toe wat extra’s toe te voegen aan haar assortiment, zoals bv slippertjes van het merk PorelSol en sportmode van verschillende merken.

Hoe doen we het?
De medewerksters van Zuid underwear helpen u graag. Klantvriendelijk staat voorop, we hopen dat u met een tevreden en vrolijk gevoel de winkel uitloopt.

Adres:
Dorpsstraat 194
2761 AJ Zevenhuizen

Telefoonnummer: 0180-810408
E-mailadres: info@zuidunderwear.nl

Start typing and press Enter to search

en_USEnglish